

Board Meeting Agenda

August 15, 2019

9331 Bluebonnet Boulevard, Baton Rouge, LA 70810 1:00 p.m. to 3:00 p.m.

	1.00 p.m. to 3.00 p.m.	
Topic	Presenter	Time Allotment
Welcome and Introductions	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:00
Roll/Call & Establish Quorum	Deborah Spann, MSN, RN-BC LERN Tri-Regional Coordinator	1:00 – 1:05 (5 min)
LERN Board Business Meeting	Deiadra Garrett, MD LERN Board Vice-Chairman - Approval of Agenda - Approve 5/16/2019 minutes - Commission Ratifications - 2020 Board Meeting Dates - Executive Committee Proposed Rules for Appointment	1:05 – 1:20 (15 min)
Executive Director Report - STEMI Discussion	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:20 – 1:35 (15 min)
2018 Trauma Registry Report	Chris Hector Administrative Director	1:35 – 1:45 (10 min)
Trauma System Update	Michael Sutherland, MD Trauma Medical Director	1:45 – 2:00 (15 min)
Burn System Update	Paige Hargrove Executive Director	2:00- 2:05 (5 min)
Stroke System - Update - PSC-E Discussion	Sheryl Martin-Schild, MD Stroke Medical Director	2:05 – 2:20 (15 min)
Legislative Action - Standing agenda item - Stop the Bleed	Paige Hargrove Executive Director	2:20-2:30 (10 min)
Budget Recap	Tracy Wold	2:30 – 2:35 (5min)
Public Comment/Adjournment	Deiadra Garrett, MD LERN Board Vice-Chairman	2:30 - 2:45 p.m.